Πρωτοχρονιάτικη πίτα Techblog στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014, το Techblog πάει Θεσσαλονίκη και υποδέχεται όλους τους φίλους από τη Βόρεια Ελλάδα για να γιορτάσουμε μαζί και να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Σας περιμένουμε όλους για να δημιουργήσουμε μαζί τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας, να διασκεδάσουμε και να μοιράσουμε πλούσια δώρα στον φιλόξενο χώρο των T.G.I. Friday’s στο Mediterranean Cosmos.

Περισσότερα...

Techblog Workshop: Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 στο Καρπενήσι

Η μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog.gr διοργανώνει το πρώτο Workshop-εκδρομή το Σαββατοκύριακο 15-16 Φεβρουαρίου στο Καρπενήσι. Οι φίλοι της τεχνολογίας θα «πάρουν τα βουνά» και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου το μεσημέρι θα συγκεντρωθούν στο Καρπενήσι για να δημιουργήσουν όλοι μαζί τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Ευρυτανία! Smartphones, tablets και gadgets θα αλλάζουν χέρια μπροστά από ένα μεγάλο τζάκι συνοδεία καφέ, τσαγιού και παραδοσιακών γλυκισμάτων.

Περισσότερα...

Πρωτοχρονιάτικη πίτα Techblog Αθήνα

Η μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog σας περιμένει την Παρασκευή 24 Ιανουαρτίου για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την άφιξη της νέας χρονιάς και να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μοιράζοντας πλούσια δώρα! Ελάτε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Αθήνα και να διασκεδάσουμε! Σας περιμένουμε όλους!

Περισσότερα...

20o Techblog Workshop με τα καλύτερα smartphones και tablets

Αυτή την Κυριακή 10 Νοεμβρίου το Techlounge διοργανώνει το πρώτο του event σε συνεργασία με το Techblog.gr το δημοφιλέστερο ελληνικό blog τεχνολογίας με μια από τις μεγαλύτερες και πιο δεμένες κοινότητες τεχνολογίας στην Ελλάδα. Σας περιμένουμε όλους να δοκιμάσουμε από κοντά τα καλύτερα smartphones και tablets της ελληνικής αγοράς, να γνωριστούμε και να συζητήσουμε για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και τις εφαρμογές της!

Παρακολουθήστε live το event και ζήστε μαζί μας αυτή τη γιορτή τεχνολογίας! Η τεχνολογία μας ενώνει!

Περισσότερα...

Καλωσορίσατε στο Techlounge.gr !

Το Techlounge.gr δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες παρέες τεχνολογίας στην Ελλάδα και να δημιουργεί κοινότητες φίλων της τεχνολογίας με σκοπό την άμεση αλληλεπίδραση αυτών μεταξύ τους αλλά και με νέα προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας.

Περισσότερα...

CONTACT

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

captcha

ΑΠΟ ΤΟ BLOG

Πρωτοχρονιάτικη πίτα Techblog στη Θεσσαλονίκη

- Σάββατο 25 Ιανουάριος 2014

Μάθε πότε θα γίνει το επόμενο event!