ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημιουργός του Techblog.gr του δημοφιλέστερου ελληνικού site τεχνολογίας. Το Techblog αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης στην Ελλάδα με νέα και ειδήσεις τεχνολογίας. Το Techblog.gr έχει δημιουργήσει μια από τις μεγαλύτερες και πιο loyal κοινότητες φίλων της τεχνολογίας.

Techblog.gr

ΒΑΪΟΣ ΒΗΤΟΣ

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος με μακρόχρονη πείρα και δημιουργός τους pttl.gr (Photonews Through The Lens). Το pttl αποτελεί μία νέα και φρέσκια επιλογή για καθημερινή ενημέρωση σχετικά με οτιδήποτε συμβαίνει στον χώρο της φωτογραφίας και της εικόνας. Σκοπός του pttl.gr είναι η διάδοση της φωτογραφικής γνώσης σε όλους όσους αγαπούν την φωτογραφία.

pttl.gr

ΣΠΥΡΟΣ ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ

Ο Σπύρος Κλαουδάτος είναι συνδημιουργός του Game20.gr ενός εκ των δημοφιλέστερων ελληνικών sites για τα video games. To Game20 (προφέρεται Game δύο μηδέν) είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε από gamers για gamers. Oι συντάκτες είναι πρώτα παίκτες και μετά δημοσιογράφοι και δίνουν μεγάλο βάρος στην άποψη.

Game20.gr

CONTACT

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

captcha

ΑΠΟ ΤΟ BLOG

Πρωτοχρονιάτικη πίτα Techblog στη Θεσσαλονίκη

- Σάββατο 25 Ιανουάριος 2014

Μάθε πότε θα γίνει το επόμενο event!