Με πολύ τεχνολογία και τις γρήγορες ταχύτητες 4G της COSMOTE πραγματοποιήθηκε το 17ο Techblog Workshop την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 στο ξενοδοχείο Fresh στο κέντρο της Αθήνας. Φίλοι της τεχνολογίας και του Techblog από όλες τις περιοχές της Αττικής αλλά ακόμα και από Αίγιο και Λουτράκι συγκεντρώθηκαν και δημιούργησαν την μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας συζητώντας, χαμογελώντας, γνωρίζοντας νέους φίλους και κερδίζοντας απίθανα δώρα από την COSMOTE!

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας και για αυτό το πολύ όμορφο απόγευμα που περάσαμε όλοι μαζί. Συγχαρητήρια και στους τυχερούς νικητές που κέρδισαν τα δώρα προσφορά της COSMOTE, Samsung Galaxy S4, HTC One, Sony Xperia Z και LG Optimus F5. Για την διοργάνωση ευχαριστoύμε τους συνεργάτες μας Γιάννη, Άκη, Μάρα, Μαρία αλλά και τους Ελένη, Αγγελική, Δικαία, Σίσσυ και Κωνσταντίνο από την COSMOTE.

ΤΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ

Σκοπός του event ήταν η γνωριμία των φίλων της τεχνολογίας με το γρήγορο δίκτυο 4G της COSMOTE. Τα στελέχη της COSMOTE ήρθαν κοντά με τους παρευρισκόμενους και απάντησαν στις ερωτήσεις τους.

ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ

Στο event συγκεντρώθηκαν 85 φίλοι της τεχνολογίας που είχαν την ευκαιρία να κάνουν hands-on σε συσκευές 4G που διαθέτει η COSMOTE και να δοκιμάσουν τις γρήγορες ταχύτητες του δικτύου της.

Φωτογραφίες

Βίντεο