Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας συναντήθηκε στο 20ο Techblog Workshop για να δοκιμάσει από κοντά τα καλύτερα smartphones και tablets της ελληνικής αγοράς. Το κάλεσμα έγινε μέσα από το Techblog.gr το δημοφιλέστερο ελληνικό blog τεχνολογίας για smartphones, tablets και gadgets και πάνω από 80 φίλοι της τεχνολογίας συναντήθηκαν για να γνωριστούν από κοντά, να ανταλλάξουν απόψεις και να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα απολαμβάνοντας τον καφέ και τον χυμό τους στον φιλόξενο χώρο του Blank! στο κέντρο της Αθήνας.

Εκμεταλλευόμενοι τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες όλοι μαζί είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις καλύτερες συσκευές τεχνολογίας και στον εξωτερικό χώρο του Blank! στο κέντρο της πλατείας Κεραμεικού. Συζητήσεις, χαμόγελα, θετική διάθεση και σύγκριση smartphones και tablets σε ένα απολαυστικό κυριακάτικο μεσημέρι με πολύ τεχνολογία και ωραίες προσωπικότητες.

Στο τέλος του event κατόπιν κλήρωσης δύο τυχεροί νικητές κέρδισαν ένα LG G Pad 8.3 και ένα smartphone Huawei Ascend P6. Κάντε εγγραφή στο newsletter του Techlounge.gr για να μάθετε πρώτοι πότε θα πραγματοποιηθεί το επόμενο event τεχνολογίας.

ΤΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ

Η COSMOTE διαθέτει το νέο iPad Air και τα νέα iPhone, η LG Electronics Hellas έχει στην αγορά το smartphone LG G2 και το tablet LG G Pad 8.3, η Huawei κυκλοφορεί στην αγορά το smartphone Huawei Ascend P6.

ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ

Πάνω από 80 φίλοι της τεχνολογίας δοκίμασαν και έζησαν από κοντά τα καλύτερα smartphones και tablets της ελληνικής αγοράς και είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με στελέχη των εταιρειών και να λύσουν όλες τις απορίες τους.


Φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες είναι από τον Βάιο Βήτο, δημιουργό του partner site www.pttl.gr.