Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου μια μεγάλη βραδιά τεχνολογίας πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την κυκλοφορία του smartphone LG G2 στην ελληνική αγορά. 20 καλεσμένοι και φίλοι του Techblog παρευρέθηκαν και συζήτησαν από κοντά με στελέχη της LG Electronics Hellas που με τη σειρά τους απάντησαν σε ερωτήσεις που είχατε στείλει όλοι όσοι παρακολουθήσατε live το event από τον υπολογιστή σας.

ΤΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ

Από τη LG Electronics Hellas ζητήθηκε να αναδειχθούν οι κανοτομίες του smartphone LG G2 όπως Rear Key, Knock On, 13MP Camera OIS, Audio-Zoom, Guest Mode και να έρθουν σε επαφή τα στελέχη της εταιρείας με τους καταναλωτές απαντώντας ζωντανά σε ερωτήσεις τους.

ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ

20 φίλοι της τεχνολογίας είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τη ζωντανή συνέντευξη και να γνωρίσουν τόσο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του smartphone LG G2 όσο και να επικοινωνήσουν με τα στελέχη της LG Electronics Hellas. Το Live streaming παρακολούθησαν πάνω από 1.800 χρήστες.

Παρακολουθήστε μαζί μας το βίντεο της βραδιάς και ακούστε τις απαντήσεις των στελεχών της LG Electronics Hellas. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας. Ετοιμάζουμε νέες συναντήσεις τεχνολογίας για ψαγμένους και ανήσυχους, σαν εσένα! Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να βρίσκεστε μαζί μας σε μια από τις επόμενες συναντήσεις τεχνολογίας!

Φωτογραφίες

Βίντεο